Továbbra is mindenki megkapja az Újpesti Naplót

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A jövőben továbbra is mindenki megkapja az ingyenes kiadványt, kivéve, ha valaki pontos lakcímének és e-mail címének megadásával kizárólag az elektronikus, pdf-formátumú Újpesti Naplóra térne át.

Tisztelt Újpestiek!

Az elmúlt hetekben lehetőséget adtunk arra, hogy az újpesti lakosok regisztráljanak és lakcímük megadásával közvetlenül a postaládájukba, vagy e-mailben kapják meg a kéthetente csütörtökön ingyenesen megjelenő Újpesti Napló legfrissebb számát. Kezdeményezésünknek környezettudatossági és gazdaságossági okai voltak. 
A visszajelzések alapján azonban azt látjuk, hogy a lakosság egy része nincs felkészülve egy ilyen hirtelen váltásra. Az Újpestmédia tiszteletben tartja ezt és rugalmasan kezeli az újpestiek igényeit. Ezért a jövőben továbbra is mindenki megkapja az ingyenes kiadványt, kivéve, ha valaki pontos lakcímének és e-mail címének megadásával kizárólag az elektronikus, pdf-formátumú Újpesti Naplóra térne át. Ezzel lehetőséget adunk arra, hogy csatlakozzanak környezettudatos kezdeményezésünkhöz.

Amennyiben szeretne élni ezzel a lehetőséggel, keresse regisztrációs felületeinket az Újpesti Naplóban, az ujpest.hu-n és a facebook/ujpest.media közösségi oldalunkon!

Megosztás.
Megszakítás