ONLINE FARSANGOT ÉS ÁLARCVERSENYT HIRDET AZ ÚJPESTI KULTURÁLIS KÖZPONT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A járvány miatt idén az internetre költözik a farsang. járvány miatt idén az internetre költözik a farsang. Az ÚKK Facebook-oldalán betekintést nyerhetünk a farsangi hagyományokba, a virtuális bálhoz pedig Hevesi Imre online koncertje szolgáltatja a talpalávalót.

Maszkversenyt is hirdetnek, amelyekhez a pályaműveket február 8-ig várják az Ifjúsági Ház, a Lóverseny Téri Közösségi ház és a Megyeri Klub portáján. Az álarcokra február 10-14 között lehet majd egy lájkkal szavazni a Facebookon. Az eredményhirdetésre február 15-én 15.00-kor kerül sor. A remélhetőleg minél több beérkezett remekművet február 10-e után az intézmény ablakaiban is megcsodálhatjuk, illetve szerepelni fognak Hevesi Imre farsangi koncertjén is. (Az előadás február 20. 9.50-től február 28. 23.00 óráig lesz online megtekinthető.)


„Itt a Farsang, áll a bál…”
ONLINE FARSANGI KARNEVÁL
Farsangi álarc készítő verseny.
A farsangi időszakban sem hagyunk titeket magatokra, éppen ezért különleges programokkal készülünk nektek. Farsangi álarc készítő versenyt hirdetünk, melyről a következő bekezdésben olvashattok. Emellett betekintést nyújtunk a különböző farsangi és karneváli szokásokba, hagyományokba. Végezetül – mivel ez az időszak egybeesik a báli szezonnal – egy kis zenei csemegét is kínálunk számotokra és e hangulat megteremtéséhez Hevesi Imrét kértük fel, aki különleges koncertre invitál benneteket, melyet ezúttal a saját nappalitokból is élvezhettek.
Bár idén bált sajnos nem rendezhetünk, de a karneváli hangulatot így sem akartuk veszni, hagyni. Ezért újra versenyre hívunk benneteket, s ezúttal a farsangi álarcok kerülnek terítékre. Tervezzétek meg és készítsétek el saját változataitokat és hozzátok be hozzánk,
-Február 8. 16:00-ig Az IFJÚSÁGI HÁZ, a LÓVERSENY TÉRI KÖZÖSSÉGI HÁZ, és a MEGYERI KLUB portáján.
-Február 10-14-ig: lehet szavazni ÉJFÉLIG az fb. oldalunkon a képek alatt.
1 like, egy szavazat.
-Február 15.-én eredményhirdetés az fb. oldalunkon, 15:00 órakor.
Legyetek kreatívak és bátrak, dolgozzatok minél többféle anyaggal és technikával. Mi már nagyon várjuk a beérkező pályaműveket, amelyeket február 10-e után intézményünk ablakaiban meg is csodálhattok. Kérjük, tüntessétek fel a beadott pályaműveken, hogy mennyi idősek vagytok. A legjobbnak ítélt alkotásokkal érdekes nyereményekhez juthattok. Mókára fel!!!
A beadott pályaművek „szerepelnek” Hevesi Imre farsangi koncertjén. Nézzétek meg az előadást 2021. február 20. szombat 9.50 –február 28 vasárnap 23.00 óráig online.
A nyerteseket emailben értesítjük. A nyeremények átvehetők . A nyeremények átvehetők 2021.02. 16-tól 2021. 03. 01-ig 9-06 óra között..
Adatkezelési tájékoztató megtekinthető: ujkk.hu/ közérdekű adatok/ Adatvédelmi tájékoztató/ Általános adatkezelési tájékoztató/ Pályázatok, vetélkedők

Megosztás.
Megszakítás