Pályázati felhívás ingatlan bérbeadására

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beadási határidő: 2019. május 24. 00:00

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat 2019. június 1-től pályázati úton bérbe kívánja adni a IV. kerület Üdülő sor 3. szám alatti, a mellékelt térképen jelölt ingatlan együttest.

A pályázható tevékenységi kör(ök):

Rekreációs tevékenységeknek otthont adó ingatlan együttes üzemeltetése.

A pályázat nyilvános, amelyen részt vehet bármely, a Magyarország területén bejegyzett jogi személy, jogi személyiség nélküli szervezet, illetve természetes személy.

Az ingatlan kerítéssel körülhatárolt területe 11.000 m2, a közművek (víz, villany, csatorna) közvetlen hálózati csatlakozásai az ingatlanon megtalálhatóak.

Ajánlatot leadni kizárólag ÍRÁSBAN, név és telefonszám megadásával legkésőbb 2019. május 24-ig lehet a Vagyongazdálkodási Osztály István út 14. fszt. 3-as irodában.

Az ajánlattevő elfogadja, hogy a nevezett ingatlan együttes
– bérleti ideje: 5 év, mely jelentős beruházás vállalása esetén opcionálisan 5 évvel meghosszabbítható,
– a megtekintett állapotban vehető bérbe,
– a Duna parton, ártéri területen fekszik árvíz esetén az árvíz elleni védekezés és az árvíz következményeinek helyreállítása a Bérlő feladata,
– folyamatos őrzését/felügyeletét a Bérlő vállalja,
– a Bérlő feladata az ingatlanon található növényzet (fák, cserjék és füves terület) szakszerű ápolása.

Az ingatlan előzetes egyeztetést követően megtekinthető, időpont egyeztetéshez kérjük, keressék Cserháti Gábort a 231-3101/374 telefonszámon vagy a cserhatig@ujpest.hu e-mail címen.

Az ajánlatnak tartalmaznia kell:
– a megajánlott bérleti díjat [,-Ft + ÁFA/év] formában
– a tervezett működés bemutatását, üzleti tervet
– az ingatlanon tervezett értéknövelő beruházások bemutatását és azok ütemezését, ezzel összefüggésben az esetleges +5 év bérleti időszak kiterjesztési opcióra való igény bejelentését

Kiíró felhívja a T. Pályázók figyelmét arra, hogy a bírálat során előnyt élvez a nagyközönség által is igénybe vehető rekreációs szolgáltatások biztosítása, például a területen korábban engedély nélkül üzemeltetett strand illetve medence korszerűsítése és a szükséges engedélyek megszerzése utáni szabályos üzemeltetése.

Budapest, 2019. május 8.


Pályázati kiírás megnyitás (docx)

Megosztás.
Megszakítás