Mérjük fel tűzvédelmi ismereteinket!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Akár otthonról is felmérheti tudását bárki az online felületen kitölthető interaktív tűzvédelmi tesztekkel. Kitöltésük legfeljebb öt percet vesz igénybe.

Akár otthonról is felmérheti tudását bárki az online felületen kitölthető interaktív tűzvédelmi tesztekkel. A katasztrófavédelem az első teszteket követően, a tervek szerint, havi rendszerességgel újabb tesztekkel jelentkezik. Kitöltésük legfeljebb öt percet vesz igénybe.

A tesztsorok a hétköznapi életből vett jelzésekre és cselekményekre helyezik a hangsúlyt. A tesztet az Országos Tűzmegelőzési Bizottság állította össze, arra törekedve, hogy a válaszok értékelésével együtt a felhasználó hasznos kiegészítő információkhoz jusson. Ennek eredményeképpen az értékelőlapon nemcsak az jelenik meg, hogy helyes vagy helytelen volt a válasz, hanem ajánlásokat, kisfilmeket, magyarázatokat is tartalmaznak. A cél a tűzvédelmi ismeretek minél szélesebb körű bővítése.

Az interaktív tűzvédelmi tesztek a katasztrófavédelem honlapjának kezdőoldaláról, vagy ezen a linken is elérhetőek.

A tesztet kitöltők eredményei tovább segítik az Országos Tűzmegelőzési Bizottság munkáját abban, hogy mely területeken kell tovább mélyíteni az ismereteket a lakosság körében.

Megosztás.
Megszakítás