Két új vezető újpesti cégeknél

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hock Zoltán eddigi vezérigazgató-helyettes lesz az UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, az Újpesti Parkolási Zrt.-t pedig, amely hamarosan Újpesti Pályázati Projektmenedzsment Zrt. néven dolgozik tovább, Medve Regina irányíthatja március 1-jétől.

Erről február 19-i rendkívüli ülésén döntött a képviselő-testület, amelynek tagjai egyhangúlag szavazták meg a két vezető kinevezését. A javaslatot előterjesztő dr. Trippon Norbert alpolgármester kiemelte: mindkét házon belülről érkező szakember kiemelkedő munkát végzett az elmúlt években, jól ismerik a rájuk bízott cégek tevékenységét, és ezt az október 30-a óta tartó átmeneti időszakban be is bizonyították.

Déri Tibor polgármester a szavazás után gratulált a kinevezetteknek, és kiemelte, a döntésük nem politikai, hanem teljes mértékben szakmai alapokon nyugszik. Ezt erősítette hozzászólásában Nagy István, a Fidesz-frakció vezetője is, aki kiemelte, hogy két rátermett emberről van szó, aki a korábbi városvezetés idején is jó munkát végzett, így nyugodt szívvel támogatta az előterjesztést.

Megosztás.
Megszakítás