Sikeres az Újpest Plusz Megbecsülés program

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az újpestiek hálásak, a program pedig bővülhet is a jövőben.

Déri Tibor polgármester a közösségi médiában számolt be róla, hogy a visszajelzések alapján a kerület lakói pozitívan fogadták az Újpest Plusz Megbecsülés programot, amely a jövőben bővülhet is.

“Nagyon köszönjük azt a számtalan pozitív visszajelzést, melyet Önöktől kaptunk a megreformált támogatási formánkkal kapcsolatban, ez erősített meg bennünket abban, hogy folytassuk, és lehetőségeinkhez mérten akár bővítsük majd a jövőben”

– fogalmazott Újpest első embere.

A polgármester emlékeztetett, hogy az elmúlt két hétben tíz napon keresztül Újpest 12 pontján vehették át a jogosultak az Újpest Plusz Megbecsülés utalványokat, melyeket az Újpesti Piacon költhetnek el nyugdíjasaink az idei évben november 30-ig.

Kiemelte:

“Az Újpest Plusz Megbecsülés program egy XXI. századi támogatási forma, hiszen egyszerre szociális és ad szabadságot a felhasználásra: nyugdíjasaink szabadon dönthetnek, mit vásárolnak belőle; és egyszerre lokálpatrióta is, ugyanis az Újpesti Piac több mint 100 kereskedőjénél tudják ezeket az utalványokat beváltani.”

Déri Tibor fontos információkat is megosztott az utalványokkal kapcsolatban. Mint írta, aki valamilyen oknál fogva nem tudta átvenni az utalványokat szeptember 11-ig, vagy nem kapott értesítést, de még nem vette át az 5 darab egyenként 1000 forintos értékű utalványt,

az megteheti ügyfélfogadási időben az önkormányzat Király utca 12-14. szám alatti ügyfélszolgálatán október 15-ig.

Az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje:

  • hétfő 8-18,
  • kedd 8-16,
  • szerda 8-17,
  • csütörtök 8-16,
  • péntek 8-13.

(Ha lehet, akkor inkább kedden és a csütörtökön vegyék át az utalványokat, mert ezeken a napokon általában kevesebben keresik fel az ügyintézőket.)

A jogosultaknak fel kell mutatniuk a személyi igazolványukat, a lakcím- és taj-kártyájukat, valamint a nyugdíjszelvényüket vagy határozataikat.

Megosztás.
Megszakítás