Július 28-án újra szúnyoggyérítés

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Földi úton történő szúnyoggyérítés lesz 2020. július 28-án a napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén július 29-30. napján, ugyanabban a napszakban.

Földi úton történő szúnyoggyérítés lesz 2020. július 28-án a napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén július 29-30. napján, ugyanabban a napszakban.

A földi kémiai irtás során felhasznált készítmény – a Deltasect Plus 1,2 ULV – a kijuttatott mennyiségben kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik. Hogy hatékony és garantáltan biztonságos legyen az irtás, a lakosság részére az alábbi óvintézkedéseket ajánlják:

  • A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni.
  • A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni.
  • A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni.
  • A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni tilos.
  • A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák.
  • A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket.
Megosztás.
Megszakítás