Mérjük fel tűzvédelmi ismereteinket

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Akár otthonról is felmérheti tudását bárki az online felületen kitölthető interaktív tűzvédelmi tesztekkel. A katasztrófavédelem az első teszteket követően folyamatosan újabb tesztekkel jelentkezik. A tervek szerint havi rendszerességgel kerülnek fel az újabb tesztek. A tesztek kitöltése legfeljebb öt percet vesz igénybe.

A tesztsorok a hétköznapi életből vett jelzésekre és cselekményekre helyezi a hangsúlyt. A tesztet az Országos Tűzmegelőzési Bizottság állította össze arra törekedve, hogy a válaszok értékelésével együtt a felhasználó hasznos kiegészítő információkhoz jusson. Ennek eredményeképpen az értékelőlapon nemcsak az jelenik meg, hogy helyes vagy helytelen volt a válasz, hanem ajánlásokat, kisfilmeket, magyarázatokat is tartalmaz. A cél a tűzvédelmi ismeretek minél szélesebb körű bővítése.

Az interaktív tűzvédelmi tesztek a katasztrófavédelem honlapjának kezdőoldaláról, vagy az alábbi linken is elérhető:

https://katasztrófavedelem.hu/35456/tuzvedelmi-tesztek

A tesztet kitöltők eredményei tovább segítik az Országos Tűzmegelőzési Bizottság munkáját abban, hogy mely területeken kell tovább mélyíteni az ismereteket a lakosság körében.

Kérjük a teszt minél szélesebb körű megismertetését a lakossággal, hogy ismereteiket bővítve napról-napra több tűzesetet előzzünk meg!

Megosztás.
Megszakítás