Civil szervezetet működtet? – Az önkormányzat segít

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A IV. kerületi önkormányzat a civil szervezetek közösségi célú tevékenységét is pályázati lehetőséggel segíti.

A nyári táboroztatáshoz és a sporttevékenységek támogatásához hasonlóan az önkormányzat a civil szervezetek által Újpesten tető alá hozott rendezvények, programok, az általuk nyújtott adományok költségeihez, a működésük feltételeit segítő tárgyi eszközök beszerzéséhez, valamint működési költségeik fedezéséhez is szeretne hozzájárulni.

A különböző egyesületek és alapítványok ezért április 30-ai határidővel, írásban pályázhatnak vissza nem térintendő anyagi támogatásra. A felhívás külön kitér arra, hogy a politikai tevékenységet folytató, illetve a szerződésben meghatározott időpontig az önkormányzat felé elszámolási kötelezettségüket nem teljesítő szervezetek nem vehetik igénybe a támogatást.

Fontos továbbá, hogy egy civil szervezet a civil támogatási keret és a sport támogatási keret közül évente csak az egyikből részesülhet, az elszámolás során pedig kizárólag a 2020. április 30. és 2020. szeptember 31. között kelt számlákat lehet benyújtani.

A pályázatot személyesen, a polgármesteri hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztályán (1042 Budapest, István út 14. I. 37.) lehet benyújtani.

A követelmények pontos részleteiről ITT található bővebb tájékoztató, a pályázáshoz szükséges formanyomtatvány pedig ITT érhető el.

Megosztás.
Megszakítás